Leolux meubelen

Leolux meubelen zijn voor iedereen die op zoek is naar een interieur met karakter. Leolux is een oer-Hollands merk dat zich sinds 1934 kenmerkt door de combinatie van eigenwijs design en comfort. Het is een van de weinige merken die zijn meubelen regelmatig door kunstenaars laat ontwerpen en dat levert de meest interessante creaties op voor ieder interieur.

Natuurlijke materialen

Het meest originele interieur met Leolux meubelen van natuurlijke materialen

In het assortiment van Leolux meubelen vind je banken, hoekbanken, salontafels, eetkamertafels en –stoelen en nog veel meer. Maak een keuze uit maar liefst acht soorten leer voor je nieuwe fauteuil of bank. Tafels worden meestal van hout gemaakt dat wordt afgewerkt met een lak of beits die helemaal bij je interieur past. Zo blijven Leolux meubelen lang mooi en worden ze helemaal volgens jouw wensen bij u thuis afgeleverd.

Onderhoud

Onderhoud uw Leolux meubelen goed voor maximale levensduur

Leolux biedt verschillende middelen waarmee je jouw meubelen in topconditie houdt. Zo vind je in de webshop complete onderhoudssets voor leren en stoffen meubels. Ook voor je houten meubels biedt Leolux beschermende en reinigende oliën. Door je meubels goed te onderhouden bereiken je meubels hun maximale levensduur en heb je jaren plezier van perfect uitziende meubels.

Nieuwe meubels kopen met een goed gevoel

De meubelen van Leolux worden allen vervaardigd met duurzaamheid in gedachten. Zo zorgt Leolux inmiddels al voor 67% in zijn eigen energiebehoefte dankzij zonnepanelen en bodemwarmte. Ook de materialen voor het maken van de meubels komt van gecertificeerde duurzame leveranciers. Met Leolux stel je met een goed gevoel je nieuwe interieur samen. Kijk hier voor design bankstellen.

Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt

Leolux meubelen worden verkocht via officiële verkooppunten. Hier kun je ook terecht voor advies en meer informatie over de mogelijkheden. Op de website van Leolux vind je makkelijk en snel de dichtstbijzijnde dealer.

Dit artikel is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.