Assenti badkamermeubel helemaal naar wens

Assenti is er trots op dat elk badmeubel dat zij voor de badkamer maken helemaal uniek is. De wastafelonderkast en eventuele hoge kasten behorende bij het Assenti badkamermeubel worden handmatig bewerkt en afgewerkt. Assenti zorgt ervoor dat elk onderdeel van het meubel met oog voor detail in eigen beheer wordt verwerkt. Zo waken zij met grote zorg over de productie, zodat zij ondanks de grote diversiteit in uitvoeringen en modellen de kwaliteit van hun badkamer producten kunnen garanderen. Als basis voor hun badkamermeubels gebruikt het traditionele Belgische bedrijf verschillende materialen zoals MDF, solid surface en natuursteen. De basis voor het MDF is hout verwerkt tot platen met een sterke samenstelling. Na het op maat maken wordt het MDF bekleed met de beste fineersoorten en zodat het beter bestand is tegen vocht en goed geschikt is voor toepassingen in de badkamer. De laksoorten om het badmeubel in hoogglans of matte kleuren te spuiten zijn in alle gewenste RAL-kleuren beschikbaar. Daarnaast maken zij wastafels die qua design en materialen perfect aansluiten en eveneens van de allerbeste kwaliteit voor in de badkamer zijn.

Een Assenti badmeubel betekent keuzes

Bij een badmeubel van Assenti kun je alles naar wens kiezen. Je kunt het badkamermeubel van je dromen maken door gebruikt te maken van alle opties die deze Belgische onderneming je biedt. Maatwerk bijvoorbeeld is mogelijk bij heel veel modellen waarbij je het op de millimeter precies kunt laten maken zodat de onderkast en de wastafel als gegoten passen. De eigenlijk ontelbare opties ten aanzien van de afwerking in mat of hoogglanslak, melamine of fineer. Meer dan een finishing touch zijn de wastafels die keuzes bieden uit de materialen: Gelcoat, solid surface, natuursteen of de composietsteen Dzignstone.

Geen zichtbare sifon

Al deze wastafels hebben een ingenieuze afwerking waardoor er nagenoeg geen zichtbare sifon uitsparing te zien is. Het blad kan daardoor, zonder voor een optische verstoring te zorgen, ook zonder badkameronderkast geplaatst worden. De ruimte onder de wasbak kun je hierdoor gewoon open houden maar ook optimaal voor een andere invulling gebruiken. Dit maakt een Assenti wastafel ook geschikt voor de rolstoelgebruiker terwijl er niet hoeft te worden ingeboet op design en stijlvolle materialen bij het ontwerpen van de badkamer. Juist omdat Assenti badkamermeubelen zoveel keuzes en vrijheden bieden kun je deze gebruiken door je gehele badkamer en zelfs bij een en suite doortrekken naar de slaapkamer. De stijl, de kleuren en materialen die jij hebt gekozen kun je verwerken door de hele badruimte en zo de perfecte badkamer of interieur met de meubelen van Assenti te maken.

Deze advertorial is geplaatst door (sanitair), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.