Bruynzeel badkamermeubelen

De strakke, moderne lijnen van het Bruynzeel Matera badkamermeubel zijn fraai zichtbaar in de mat witte, dunne composiet wastafel, die met of zonder een kraangat geleverd kan worden. De greeploze lades van de onderkasten hebben een ladefront met een praktische blackline binnenlade waardoor de diverse verzorgingsproducten handzaam vanuit het Bruynzeel Matera meubel voor in de badkamer beschikbaar zijn. Het badmeubel is te bestellen in breedtes van 80, 90, 120 en 150 cm, wat in bijna alle gevallen zorgt voor een wastafelmeubel in de juiste maat. De 120 cm uitvoering is er zelfs in drie uitvoeringen: met dubbele wastafel of de wastafel aan de linker- of rechterzijde van het wastafelblad. Voor nog meer gemak heeft de 150 cm uitvoering van het Matera badkamermeubel van Bruynzeel zelfs een geïntegreerde prullenbak die daarmee fraai weggewerkt is en ruimte spaart in de badkamer. Het hoogwaardige MDF wordt afgewerkt in verschillende kleuren en lakwerk, van mat wit, glans wit, en glans antraciet tot grafiet, bardolino, tortone of hacienda.

Meubel waskom of opzetwastafel

Giro en Faro zijn de nieuwste waskommen van Bruynzeel. De 40 cm ronde opbouw waskom geeft de eigen stijI van Giro nog extra cachet. Materiaal: composiet mat wit. De ultradunne keramische opzetwastafel of waskom Faro, verkrijgbaar in twee maten, vormt een karaktervolle combinatie met de meubelen uit de luxe Faro-serie. Het 120 cm brede badkamermeubel van beide series is te combineren met een of twee waskommen.

Greenline baden en douchebakken

Bruynzeel Greenline douchebakken en ligbaden bestaat uit acryl/ABS-kunststof wat deze collectie van baden en douchebakken recyclebaar, en daarmee uiterst milieuvriendelijk en duurzaam, maakt. Een eigenschap die niets afdoet aan de hoge standaard in kwaliteit die ook hier door het Nederlandse bedrijf wordt gehanteerd, op alle Greenline producten zit namelijk ook 10 jaar fabrieksgarantie. Het materiaal maakt het mogelijk om kleine oppervlaktebeschadigingen eenvoudig te repareren door het fijn opschuren en polijsten. Andere belangrijke voordelen: licht in gewicht, dus fijn voor de installateur, en goede isolatie, wat meer comfort voor de gebruiker betekent.

Bruynzeel inloopdouche Taro of douchecabine Zeno

De Zeno douchecabine krijgt een uitbreiding met een variant die voorzien is van schuifdeuren. Zeno is als douchecabine erg populair geworden, zeker als nisdeur of in combinatie met zijwand(en). De serie – met aluminium greep en profiel – is nu uitgebreid met schuifdeuren in de breedtematen 130, 180 en 200 cm. Nog een nieuwe introductie betreft de Bruynzeel Taro, een collectie van inloopdouches waar de badkamer behoorlijk mee aan functionaliteit kan winnen. Bij de Taro inloopdouches wordt minder vanzelf meer. Fraaie inloopdouches met een draaibaar (binnen en buiten) glaspaneel van 200 cm hoog. Een dikte van 8 mm veiligheidsglas oogt niet alleen chic, het garandeert ook maximale stevigheid in de constructie en tevens meer veiligheid in de douche. Taro inloopdouches worden in de badkamer omlijst met gepolijste aluminium profielen in de breedtes: 90, 100 en 120 cm. Alle inloopdouches staan hier overzichtelijk per merk weergegeven, zoeken op afmetingen of andere details op de Sani-bouw website is ook mogelijk.

Deze advertorial is geplaatst door (badkamernieuws), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.