Lastig, een nieuwe keuken? Niet met Joh. Post

Het is lang niet altijd het geval dat je keukenleverancier ook daadwerkelijk de nieuwe keuken komt bezorgen en installeren. En in veel gevallen waar dat wel zo is, betaal je een flinke som voor deze ogenschijnlijk onmisbare dienst. Daarom ben je veel beter uit bij Joh. Post, die naast verschillende verhuisdiensten ook specialiseren in keukentransport. Vanaf 1945 is dit bedrijf al in de weer om verhuizingen en transportdiensten goedkoop en efficiënt te laten verlopen. Het is beschikbaar in Beverwijk, Haarlem, Bloemendaal en Heiloo, en zorgt voor een probleemloos traject tussen het ophalen, eventueel het opslaan, en uiteindelijk het bezorgen.

Voordelen
Een van de voordelen van Joh. Post is dat het bedrijf een van de weinige bedrijven is die zich gespecialiseerd hebben op keukenvervoer. De professionele blik en accurate administratie zorgt voor een oog voor detail en een voorliefde voor duidelijke afspraken. Alle afspraken worden woordelijk nagekomen, de keuken wordt zorgvuldig behandeld, vanaf het begin tot het einde. De voertuigen zijn luchtgeveerd voor minder kans op schade, en de medewerkers hebben allemaal een betrokken mentaliteit die ze inzetten om het vervoer en de installatie van de nieuwe keuken zonder enig probleem te laten verlopen. Omdat het bij grotere leveringen van maatwerk zoals badkamers en keukens meestal minstens een paar weken duurt om te leveren, is het voor dit bedrijf ontzettend belangrijk dat het transport snel en veilig gebeurt. Ze blijven in contact met zowel de klant als de leverancier, zodat ze precies weten wanneer wat moet gebeuren, en wanneer de monteurs en installateurs gepland staan om de nieuwe badkamer of keuken te plaatsen. Pas nadat de klant alles heeft gecontroleerd en de handtekening heeft geplaatst is Joh. Post tevreden.

Veiligheid
Een van de tekens van betrokkenheid die je bij dit bedrijf snel zult zien zijn de tips voor veiligheid die aan iedereen worden aangeraden alvorens te beginnen met het vervoeren van de keuken. Joh. Post houdt alles gedurende het transport nauwlettend in de gaten, en letten bijvoorbeeld vooral op de hoeken en randen van de keuken of badkamer, omdat daar het snelst barstjes of andere beschadigingen voor kunnen komen. Als er ook maar iets mis is met de keuken bij aankomst wordt het direct terug gerapporteerd naar de fabrikant, en zorgen ze er zelf voor dat ze elke stap van het traject uiterst zorgzaam en voorzichtig zetten. Als de keuken in de laadbak gezet moet worden gaat dat met de hand, of gebruiken ze een steekwagen die daar speciaal voor bedoeld is. Na het inladen wordt de keuken vervolgens met extra brede spanbanden vastgezet, zodat er geen kans is op beschadiging door het schuiven of bewegen van de keuken. Ook het afleveren van de keuken gebeurt met oog op elk detail. Omdat het keukentransport een specialisatie is van Joh. Post, kun je dus zeker zijn dat alles op zijn pootjes terecht zal komen.