LG TV aanbiedingen

LG loopt voorop als het gaat om televisies met een goede beeldkwaliteit en een gebruiksgemak waar je direct van gaat houden! LG TV aanbiedingen zijn er regelmatig en het leuke is dat LG Smart TV’s, 4k Televisies, (O)LED en nog veel meer in zijn assortiment heeft.

Waarom zou je kiezen voor een LG Televisie

Allereerst is de kwaliteit van de LG televisies erg goed. Je hebt een scherp beeld, en je kunt heerlijk genieten van je films, series en games. Kies je voor een 4K televisie van LG, dan kun je ook in 4K gamen met verschillenden nieuwe consoles die deze resolutie ondersteunen. De nieuwe Xbox en Playstation ondersteunen dat bijvoorbeeld.

De maat van de Televisie

Hou je van grote schermen? LG heeft beeldschermen die uiteenlopen van 24 inch wat gelijk staat aan een diagonaal van 61 cm, tot beeldschermen tot 75 inch. Deze staat zelfs gelijk aan 189 cm schermdiagonaal. Dat is gewoon bijna 2 meter! Ook de grote televisies vallen regelmatig onder de LG TV aanbiedingen.

De juiste keuze maken

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe televisie, zijn er verschillende filters waardoor je de juiste keuze gemakkelijk kunt maken bij het uitzoeken van je nieuwe TV. Ben je op zoek naar een TV die wordt aanbevolen voor gamen, of juist voor het streamen van films en series. Kies je voor 3D, een Smart TV, Full HD of UHD? Kortom, er is een heleboel keuze, en met deze filters kun je gemakkelijk kiezen voor een televisie die het beste bij jou past!

Hoeveel kost een nieuwe LG televisie?

Afhankelijk van het schermdiagonaal, de scherpte en de functies loopt de prijs op van €179,- tot wel €7.000,-. Wat belangrijk is om op te letten is dat een Smart tv erg handig is, en dat je een televisie koopt met een scherm resolutie van minimaal 1080P (Full HD). Dan zit je rond een prijs vanaf €319,- en kun je al heerlijk genieten van een goed beeld!