Heel handig, een tv wandsteun!

Heel handig, een tv wandsteun!

Met de komst van de platte lcd televisies ongeveer tien jaar geleden, was er een nieuwe manier nodig om je mooie tv niet alleen beter uit te laten komen in je woonkamer maar ook om voor veel meer kijker-flexibiliteit te zorgen. Omdat de tv’s tegenwoordig zo licht zijn, kunnen ze makkelijk opgehangen of verplaatst worden.

 

Draaibaar of juist niet?

Een tv wandsteun is een handige manier om deze beide dingen te bereiken

Welke tv wandsteun je uiteindelijk wilt hebben, hangt af van een aantal keuzes. Waaronder de mogelijkheden in draaipunten. Een muurbeugel zonder draaipunten heeft als resultaat dat de televisie altijd vlak tegen de muur hangt. Met één draaipunt heb je de mogelijkheid om de televisie van boven naar beneden te kantelen. Bij twee of meer draaipunten kun je het scherm horizontaal en verticaal kantelen. Handig, als je vaak vanuit een andere hoek televisie wilt kijken.

Naast de tv wandsteun kun jij ook nog kiezen uit tv beugels, tv muurbeugels, tv plafondbeugels, tv vloerstandaards en design tv standaards.

 

Tv muurbeugels

Deze beugel is gemaakt om je tv zo dicht mogelijk tegen de muur te plaatsen, De tv wandsteun zorgt ervoor dat uw inrichting er niet alleen heel strak uitziet maar spaart ook een heleboel ruimte uit.

 

Tv beugel

Van deze tv wandsteun bestaan er twee typen. Een die alleen van onder naar boven kan kantelen, en een die je ook van links naar rechts kan draaien.

Deze zwenkfunctionatiteit is onder anderen handig om zo problemen met de mindere kijkhoek van uw tv op te lossen die de meeste lcd tv's inherent hebben.

 

Tv plafondbeugel

Deze beugel wordt aan het plafond bevestigd. Hij wordt vaak professioneel gebruikt in vergader- en conferentiezalen. Er bestaan vaste en uitschuifbare plafondbeugels.

 

TV vloerstandaards

Ook deze worden voornamelijk gebruikt in de professionele sfeer, daarom hebben zij vaak een wat minder fraai design. Tv vloerstandaards kunnen natuurlijk ook privé voor de juiste oplossing zorgen.

 

Design tv standaards

Wanneer u een mooie tv heeft gekocht, wilt u natuurlijk ook dat deze zo mooi mogelijk uitkomt in uw woonkamer. Wilt u per se geen tv wandsteun, dan is een design standaard eigenlijk de beste keuze. Deze fraai uitziende standaard is niet gemaakt om van plek te veranderen maar juist om op de plek te blijven staan waar u vindt dat de tv het best uitkomt.

Onder elke design standaard zit een plek om een blue-ray dvd speler te plaatsen.

Tv wandsteunen zijn de ideale manier voor het organiseren van je Home Entertainment.