Comfortabele hondenmanden voor je huisdier

Een comfortabel plekje om te slapen is voor een hond net zo belangrijk als voor een mens. Als baasje ben je verantwoordelijk voor het welzijn van je dier. Een comfortabele hondenmand mag daarom zeker niet ontbreken!

Iedere hond verdient comfort

Honden hebben net als mensen behoefte aan een zacht en knus plekje om te slapen. Honden hebben energie nodig om fijn te kunnen rennen en spelen. Een zachte en knusse mand draagt bij aan voldoende energie en een goede nachtrust voor uw hond. De hondenmanden van woonkussens.nl hebben een lekker dik en zacht binnenkussen. Je hoeft niet bang te zijn dat de manden snel kapot gaan. De hondenmanden zijn namelijk gemaakt van zeer sterke materialen zoals stevig katoen en canvas. Om deze manden extra duurzaam te maken zijn zelfs stukken van gerecyclede legertenten gebruikt. Op deze manier gaan de manden extra lang mee en hebben zowel baasje als hond hier extra veel plezier van.

Een hondenmand kan bijdragen aan je interieur

Veel mensen denken dat accessoires voor een huisdier afbreuk doet aan het interieur. Het tegendeel is waar! Een leuke hondenmand of -kussen kan juist een positieve bijdrage leveren aan een gezellige sfeer in huis. De hondenmanden op woonkussens.nl zijn te verkrijgen in verschillende unieke stijlen. Teven zijn deze manden te verkrijgbaar in verschillende dessins. Denk bijvoorbeeld aan een trendy beige look of een leuk ruitenpatroontje. Wil je een wat robuustere look toevoegen aan je huis? Kies dan voor de stoere antraciete mand.

Voor een extra luxe uitstraling kun je kiezen voor een van de hondensofa's. Deze hondenmanden brengen een unieke loungesfeer met zich mee en zijn te verkrijgen in meerdere kleuren. De sofa's zijn verkrijgbaar in twee formaten. Het grote formaat voor de wat grotere hond, of het kleinere formaat voor de wat kleinere honden. De hondensofa's hebben een dik en zacht kussen waardoor jouw huisdier extra comfortabel zal liggen. De hondenmanden zijn verkrijgbaar in zes verschillende formaten. Door de verschillende formaten en het stevige materiaal zijn de manden hierdoor tevens geschikt voor katten. Voor zowel grote als kleine hondjes en katten is er dus genoeg keus!