Mokken voor kinderen

Kinderen vinden het enig om eigen "serviesgoed" te hebben. Natuurlijk bestaat dit voor de allerkleinsten uit hard plastic materialen met een leuke print. We herinneren ons allemaal maar al te goed dat ene bord, of die ene mok waaruit we altijd aten en dronken. Mokken kunnen niet alleen van een leuke print voorzien zijn, maar ook een afbeelding krijgen van een mooi evenement. Zoals een sportdag van school, of een groep 8 eindfeest. Of wat dacht je van de avondvierdaagse? Stuk voor stuk mooie momenten om een mok te schenken ter herinnering. 

Daarnaast bieden mokken voor kinderen nog meer functies, extra uitdagende functies: Op de website Mokken.nl kom je nl. het volgende, zeer bijzondere exemplaar tegen: de beschrijfbare mok! Deze mok kan op het grijze gedeelte, voorzien van krijtverf, met krijt worden beschreven! De kids zullen verrast zijn!

Mokken voor kinderen met krijt!

En dit is 'm dan: de kindermok met krijt!

 

Kinderen drinken weliswaar geen koffie, maar gebruiken mokken vaak voor het nuttigen van andere dranken zoals thee of warme chocomel. Over het algemeen vallen gepersonaliseerde artikelen goed in de smaak bij kinderen. Laat bijvoorbeeld een leuke afbeelding of tekst op een mok drukken. Je kunt ook kiezen voor de uitvoering met krijtverf, zoals die van de afbeelding hierboven.

Deze variant wordt geleverd met twee krijtjes zodat de kinderen zelf iets leuks op de mok kunnen schrijven of tekenen. Je kunt uiteraard op een subtiele plek jouw logo laten bedrukken, zodat ze weten van wie ze deze leuke mok hebben gekregen. Of maak het nog persoonlijker en laat er namen op drukken!

Gratis drukproef en snelle service

Wil jij ervan verzekerd zijn dat jouw bedrukte mok er goed uit ziet? Www.Mokken.nl biedt jou de gelegenheid om een gratis drukproef te laten maken. Op deze manier kun je de mok eerst zelf bekijken en vervolgens beslissen of je er akkoord mee gaat. Het is ook mogelijk om kleine aanpassingen door te geven. Alles is mogelijk, zolang jij maar tevreden bent met het eindresultaat. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Binnen acht werkdagen wordt de rest van jouw bestelling vervolgens bedrukt en naar jou toegestuurd. Bestellingen met een orderwaarde van minstens €150 worden altijd gratis verzonden naar adressen in Nederland, België en Luxemburg.