Industriele tafels met een verhaal

We kunnen er eigenlijk niet meer omheen: Industriële meubels. Binnen de woonbranche staan industriële meubelen immers al jaren in de top 3 van meest verkochte type meubelen. Industrieel houdt in dit geval meestal in: natuurlijke tafels en kasten, met een enigszins doorleefd karakter, die voorzien zijn van een metalen onderstel. Deze meubelen zijn voor bijna elk interieur een aanwinst. De industriële tafel ligt in de lijn van de hedendaagse trend van industrieel vormgegeven meubelen.

Industrieel interieur wint terrein

Ons interieur professionaliseert en doet tegenwoordig weinig meer onder voor professionele woondecoratie & styling van upperclass horeca-gelegenheden en grootwinkelbedrijven. Grenzen verschuiven en een graag gezien woonobject hierbij is de boomstamtafel. Vanwege de industriële look, de diversiteit aan materialen en de ruwe uitstraling van de industriële tafel, is dit een geliefd object binnen het moderne interieur.

Het mooie van de industriële tafel is dat deze zowel feilloos aansluit bij een landelijk interieur, evenals bij een industrieel interieur.

 

industriele tafels

 

 

Industriële tafels Online kopen!

Op Industrielemeubels.nl koop je al voor een heel leuk bedragje een aantrekkelijke industriële tafel! Er is een zeer ruime keuze aan bijzondere modellen online verkrijgbaar! .. Een must voor elke liefhebber van een eigenzinnig interieur, voorzien van een persoonlijke touch! 

 

 

Fraai model lederen stoel. Ziet u 'm al thuis aan uw eetkamertafel staan?