ongedierte bestrijden

Houtworm bestrijden door een professional

Wanneer je wilt verbouwen, en een houtworm aanfreft, dan ben je niet blij. Voor een goede houtwormbestrijding raadpleeg je een gespecialiseerd bedrijf die weet waar het mee bezig is. Een houtworm is zeker aanwezig waneer er allemaal ronde gaatjes van 1 a 2 mm zijn aangetroffen in houtwerk. De houtworm gaat niet vanzelf ergens anders naartoe, en zal blijven knagen tot houtwerk vervangen moet gaan worden. Neem daarom direct actie, en laat je houtworm bestrijden voor het te laat is!

 

Boktor aangetroffen

Een boktor is iets anders dan een houtworm, maar richt ook schade aan aan houtwerk. Ook hierbij geldt dat de boktor niet snel genoeg bestreden kan worden. Doe je het niet, dan gaat het torretje door met schade aanrichten! 
 

Wespennest in huis

Een wespennest verwijderen gebeurt in de winter zelden. Wespen zijn echte zomerdieren, en afhankelijk van een zachte lente, vrijwel altijd in grote getallen aanwezig. Wanneer je een wespennest tegenkomt, laat je deze het liefst verwijderen door een ongediertebestrijder die weet wat de valkuilen zijn van het wespennest verwijderen. Beschermende kleding is echt een must, en aangezien de meeste particulieren geen imkerpak hebben liggen zal je je wespennest laten weghalen door een specialist!