Geef uw kamer meer design met een gietvloer

Een gietvloer is een vloer die wordt aangelegd op maat in een kleur naar uw keuze. Deze soort vloeren worden meestal gebruikt om de kamer waar de vloer wordt aangelegd een mooi design te geven. Het geeft een comfortabele uitstraling en is ook daadwerkelijk comfortabel. Daarnaast is het een zeer hygiënische vloer vanwege de naadloosheid. Elk soort vuil dat normaal zich verstopt in de naden van een normale vloer blijft bij de gietvloer gewoon liggen. Hierdoor is het zeer makkelijk om op te ruimen en het is dan ook vaak een populaire soort vloer bij gezinnen met kinderen. Het wordt echter ook veel gebruikt door bedrijven vanwege de ambiance die de gietvloer geeft.

 

Verschillende soorten gietvloeren

 

Er is een breed assortiment beschikbaar van de verschillende soorten kunststof gietvloeren. De Epoxy gietvloer is bijvoorbeeld een gietvloer die vroeger voornamelijk werd gebruikt in een industriële omgeving. Dit komt doordat het een erg slijtvaste en sterke vloer is. Op dit moment wordt het ook steeds meer gebruikt voor woningen. U kunt echter ook kiezen voor de UV-gietvloer. Deze vloer heeft een hoge weerstand tegen UV-straling. Dat betekent dat de UV-straling de kleur van de gietvloer niet zullen aantasten. De kleurrechtheid blijft dus, ook na meerdere jaren, onaangetast.