Xura Domotica

Xura is leverancier en webwinkel voor domotica. Hebt u plannen om uw woning te beveiligen en te actualiseren naar de huidige mogelijkheden, dan bent u bij Xura.nl op de juiste plaats voor het kopen van draadloze domotica producten.

De mogelijkheden

Wat is er zoal mogelijk op gebied van woningbeveiliging met domotica? Geautomatiseerde onderdelen binnen uw woning zijn zowel te monitoren, als vanaf afstand bestuurbaar (middels Smart-apparatuur):

  • Beveiliging van uw woning middels automatisch bedienbare:
  • Rookmelders
  • Alarmsysteem
  • Rolluiken
  • Camera’s
  • Deursloten
  • Bewegingssensoren
  • Detectoren voor o.a. beweging, water, geopende ramen/deuren

Vele toepassingen zijn mogelijk en verkrijgbaar via Xura.nl. Zo kunt u bij Xura.nl Domotica van Fibaro kopen; Fibaro staat garant voor de meest geavanceerde technieken om uw woning te beveiligen. De componenten zijn gemakkelijk te demonteren, zodat bij verhuizing deze gewoon weer in de nieuwe woning te integreren zijn.

Daarnaast kunt u bij Xura.nl terecht voor de aankoop van Qubino domotica. Qubino is een vooruitstrevende fabrikant van domotica op gebied van beveiliging, maar ook klimaatcontrole en verlichting. Informeer bij Xura.nl naar de mogelijkheden.