Opzoek naar een professioneel verhuisbedrijf?

Bent u op zoek naar de beste verhuisservices? Als dat zo is kunt u geen betere keuze maken dan een betrouwbaar, veilig en betaalbaar verhuisbedrijf uit te zoeken; één met vele jaren ervaring in verhuisdiensten. Vooral bij langdurig bestaande verhuisbedrijven kunnen de beste resultaten en de hoogste kwaliteit klantenservice gegarandeerd worden. 
 

Hoe kiest u het beste verhuisbedrijf?

  • Ervaring maakt een groot verschil om een verhuizing snel en veilig tot een goed einde te brengen. Hoe meer ervaring, hoe beter, want dit betekent dat zo’n bedrijf constant en betrouwbaar is, en ook vele klanten in met veel verschillende omstandigheden geholpen heeft – wij adviseren een bedrijf te kiezen wat minimaal enkele decennia ervaring heeft.
  • Het geeft vele klanten extra vertrouwen indien een verhuisbedrijf van "deur tot deur" services biedt. Vooral ouderen maken graag gebruik van verhuisdiensten waarbij zij 'ontzorgd' worden. De verhuizers ontkoppelen en demonteren objecten (apparatuur, meubilair en overige inboedel) en zorgen voor een complete demontage en herinstallatie verhuizing. 
  • Kwetsbare goederen, zoals apparatuur, antiek en andere artikelen die extra zorg nodig hebben, zullen d.m.v. speciale processen verhuisd worden.
  • Gekwalificeerd personeel: Een goed verhuisbedrijf gebruikt alleen de meest ervaren en gekwalificeerde teamleden en het beste beschermend materiaal om alle items in goede staat te vervoeren en te verhuizen. Extra verpakkings materiaal, plakband, dozen en labels kunnen ook geleverd worden. 
  • Out-of-the-box diensten: het heeft een pre indien een verhuisbedrijf tevens op zichzelf staande diensten aanbiedt, zoals het verhuren van busjes, of het transporteren van koelkasten e.d.
  • Verbouwen en/ of slopen? Bekijk de diensten van Oké Groep