Informatie over betonvloeren

Heeft u recent een nieuwe betonvloer laten leggen maar wordt deze nogal snel vies? Dat komt veel voor en daarom hebben wij een speciale vloercoating gemaakt om dit op te lossen. Dit is een nieuwe toplaag die bovenop de vloer wordt aangebracht. Een coating die op de betonvloer wordt aangebracht bestaat uit verschillende lagen hard waardoor de vloer steeds steviger wordt. In dit artikel vertellen we u meer over de gietvloer.

Wat is vloercoating

Een vloercoating is een extra kunststof toplaag die op de vloer aangebracht kan worden. Meestal wordt vloercoating gebruikt voor een gietvloer, gietvloer of kunststof vloer maar ook voor een beton vloer is dit erg handig. Het grote pluspunt is dat er een naadloze en vlakke vloer ontstaat nadat de vloercoating is aangebracht. De vloer coating heeft echter nog meer voordelen. Zo is de vloer anti slip en gemakkelijk schoon te houden. De vloercoating heeft bovendien een vuil- en vocht afstotende werking zodat u daar ook minder last van heeft.

Antslip vloer

De vloercoating kan ook aangebracht worden zodat er geen slip gevaar is. Hiervoor leggen we een hars laag aan met een korrelachtige structuur. Door deze structuur kan het niet glad worden op de vloer.

Wilt u meer weten over de gietvloer? Lees dan dit artikel eens rustig door of neem een kijkje op onze website/. Ben je al wat verder in het oriëntatie proces? dan is het handig om eens te kijken waar je goedkope gietvloeren kan bestellen. En de naam zegt het al, dan ben je bij onze website natuurlijk precies goed. Wij bieden goedkope gietvloeren die super lang mee gaan. Een lage investering maar wel voor de lange termijn dus!