Bestaande vloer renoveren

U kan deze vloercoating, woonbeton en gietvloeren ook gebruiken om een bestaande vloer te renoveren. Wij brengen gewoon een geheel nieuwe laag aan op uw bestaande vloer. Onze experts zorgen er voor dat de vloer er straks weer gloednieuw bij ligt. Hierdoor kan u weer jaren vooruit met een stevige en duurzame vloer.

Vloeren op maat

Een beton vloer is de basis van het interieur. Met een mooie vloer komt elk interieur beter tot zijn recht. Een woonbeton vloer is erg populair omdat dit een basis is voor elke vloer. Een woonbeton vloer is bovendien geschikt voor zowel praktische als karaktervolle toepassingen. Onze uitgebreide collectie betonvloeren zorgt er voor dat iedereen een vloer naar wens kan krijgen. De mogelijkheden zijn ongekend tegenwoordig. U kan zelf uw wensen aangeven en onze vakmannen  gaan voor u aan de slag om de gietvloer of betonvloer aan te brengen. Klik op de links in dit artikel als u meer over onze werkwijze wilt weten.

Woonbeton optie

Een woonbeton vloer is een stevige vloer die handmatig wordt aangebracht. Daardoor krijgt u altijd een vloer op maar en is elke betonvloer uniek! Deze vloeren worden geroemd om de ambachtelijke maar toch karaktervolle uitstraling. Hierdoor zijn deze vloeren ideaal om te gebruiken in woonkamers bijvoorbeeld! Deze vloeren gaan namelijk super lang mee en  anders is er altijd nog een gietvloer renovatie mogelijk.