Je huis in Spanje inrichten

We verhuizen naar Spanje en nemen mee … Natuurlijk worden alle persoonlijke bezittingen en favoriete objecten meegenomen. Maar dan, wat doen we met de meubelen? En hoe zit het in Spanje met meubeltrends en style; kunnen we er lekker shoppen, of is het aanbod gewoon niet wat wij Nederlanders mooi vinden? 

Gewoon zoals thuis

Spaans design doet niet onder voor het Nederlandse aanbod. Je bezoekt grote shoppingscentra, gelegen aan de rand van iedere noemenswaardige stad, waar je tal van design winkels treft, maar ook in het hartje van grote steden kom je de allermooiste meubelzaken tegen. Net als bij ons. Ook kun je online je huisraad bij elkaar shoppen op één van de vele sites zoals: Ambientedirect.com. Nog niet om? Wat dacht je van de Spaanse keten Zara, die ook nog eens homestyling producten verkoopt. Zara beeldt uit wat de gangbare trend is in Spanje. Classy en modern. Exact zoals te koop in design centra. 

Natuurlijk vergeten we niet de vele antiekmarkten die van het vroege voorjaar tot in het late najaar door heel Spanje te vinden zijn. Je tikt er voor leuke prijzen de meest bijzondere Spaanse curiosa op de kop.

De foto van dit fantastische interieur behoort toe aan een (te koop staand) hotel in het Spaanse L' Alfaz del Pi

 

En mocht je echt niet kunnen slagen dan is er altijd nog IKEA. Natuurlijk IKEA, what else? Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens; IKEA kom je overal ter wereld tegen (tot aan Abu Dabi toe), dus uiteraard ook in Spanje. Bekijk de Spaanse IKEA site alvast maar eens. 

Heb je gordijnen op maat nodig, dan kun je deze ook online bestellen. 

Je eigen Spaanse stulp

Nu nog een leuk onderkomen vinden in Spanje? Makelaarskantoor Casas Real, gevestigd in Spanje helpt je graag verder. Het Nederlandse team van kundige, ervaren makelaars heeft zich gespecialiseerd in de Spaanse huizenmarkt (en dan met name in de verkoop van villa's). Jullie droomwoning is vast te vinden met behulp van beëdigde makelaars die jullie behoeden voor de vele valkuilen binnen de Spaanse regelgeving.