Coatingvloer in uw woning

Een coatingvloer past in vrijwel ieder interieur en bij elke woonstijl. De coatingvloer kan zowel dienen als een unieke blikvanger als een rustige ondergrond. Hoewel de coatingvloer strak en naadloos is, misstaat deze absoluut niet in een huis met een landelijke inrichting. De gietvloer is naar eigen smaak en idee samen te stellen en zal daarom altijd aan uw wensen voldoen.

Coating voor vloeren

Het aanbrengen van een vloer is niet eenvoudig. De ondergrond moet glad en vlak zijn en de diverse lagen moeten met grote nauwkeurigheid worden aangebracht. Het is daarom aan te bevelen hiervoor een specialist in de arm te nemen. Indien u zelf de coatingvloer wil aanbrengen, laat u dan vooraf goed op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Laat eventueel eerst door een deskundige uw ondervloer beoordelen. De vloercoating is verkrijgbaar in vrijwel alle Sikkens-, NCS- en RAL-kleuren. Wilt u niet gaan voor een standaardkleur? Het is vrijwel altijd mogelijk de vloer te leveren in een speciaal voor u samengestelde kleur. U kunt kiezen voor een laklaag met een zijdeglans of een matte glans.

Eenvoudig schoon te maken

Coatingvloeren hebben een geluiddempende werking en kunnen daarom goed in appartementen worden neergelegd. Indien u dat wenst kan er nog een extra geluiddempende laag worden aangebracht. Is de vloer eenmaal aangebracht, dan wordt het schoonhouden een eenvoudige klus. Vuil en stof kunt u simpelweg verwijderen met een Swiffer en voor groot onderhoud is af en toe een emmer met water en een dweil voldoende. Toevoeging van reinigingsmiddelen is overbodig.