Een kantoor inrichten

Als je een kantoor in wilt richten moet je op veel dingen letten. Je moet de ruimte goed benutten en zorgen dat je spullen goed opbergt. Dit kan ingewikkeld zijn en daarom is het slim om diverse opbergmappen te bestellen, ook is een kaartsysteem een handig hulpmiddel. Met een kaartsysteem kun je op een eenvoudige manier informatie bewaren. Als je een toilet hebt, moet daar ook een spiegel en licht in komen. Als je een bedrijf hebt moet je vaak informatie een aantal jaar bewaren. Dit kun je doen met een archiefdoos. Je kunt de documenten op alfabetische volgorde bewaren in de dozen en zo kun je het ook heel makkelijk terugvinden. Er zijn diverse archiveringsdozen en je kunt er ook labels en of stickers bij bestellen.

 

Kantoorartikelen

Als je een kantoor hebt, heb je veel artikelen nodig. Je begint natuurlijk met het interieur, het meubilair. Denk aan een tafel, bureaustoel, computers en eventueel kantoorplanten. Daarnaast heb je natuurlijk kantoorartikelen nodig, hierbij kun je denken aan: brievenbakken, boekensteunen, maar ook organisers. De organisers stop je in lades of kasten. Ook heb je bepaalde apparaten nodig zoals, nietmachines, puntenslijpers en printers. Het is heel handig om de kleine apparaten bij elkaar in een kast te stoppen. De printer zul je vaak nodig hebben en daarom is het slim om deze op een handige plek neer te zetten. Zorg ervoor dat je een administratie bij houdt van deze producten en bestel desnoods een voorraad. Als je inkt op is kun je niet printen en dat willen we natuurlijk niet.

Waar kun je kantoorartikelen kopen?

Er zijn zoveel kantoorartikelen die je nodig hebt en daarom is het niet slim om het per stuk te kopen. Als je grote bestellingen doet krijg je vaak een korting, waardoor je goedkoper uit komt. In de winkels is het assortiment niet zo groot, maar op het internet wel. Er zijn diverse webshops die kantoorartikelen aanbieden. Je kunt er terecht voor perforators, nietmachines, maar dus ook voor grote apparaten en opbergsystemen. Ook kun je meestal op deze webshops facilitaire producten bestellen, dit zijn schoonmaak producten, maar ook veiligheid artikelen als een EHBO-kit en een brandblusser.

Overig:

Internetkabel