Enkel glas bestellen

Enkel glas is het meest populaire glas in Nederland. Het is namelijk goedkoop en kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Tegenwoordig wordt enkel glas steeds vaker vervangen door dubbel glas, omdat dat glas beter isoleert tegen kou en geluid. Maar dat betekent niet dat enkel glas ongeschikt is. Twijfelt u ook om enkel glas te bestellen?

Het geeft een exclusieve uitstraling
Enkel glas is naast het gebruik als raam ook goed geschikt voor binnenshuis. Denk bijvoorbeeld eens aan een glazen deur in uw woonkamer. Dit geeft het interieur een bijzondere en exclusieve uitstraling. 

Enkel glas bestellen
Enkel glas is verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals grijs, brons of groen. Online glas bestellen bij de Mister Glas is gemakkelijk en snel. Het glas wordt door heel Nederland gratis verzonden. Als u enkel glas gaat bestellen heeft u keuze uit diverse soorten, zoals gehard glas, gelaagd glas, diamantglas, figuurglas en draadglas. De online glashandel hanteert groothandel prijzen, waardoor je altijd een stuk goedkoper uit bent. Neem vrijblijvend contact op met Mister Glas voor meer informatie. Van maandag t/m vrijdag bereikbaar op 0318 237 700.