Tv meubels

De tv meubels van het Duitse merk Spectral zijn ongetwijfeld spectaculair te noemen. Dankzij de innovatieve meubels behoren losse kabels, losse geluidsboxen en losse opladers tot het verleden. Spectral tv meubels zijn gemaakt van hoogstaande materialen en zo slim ontworpen dat bijvoorbeeld geluidsboxen of een soundbar al in het meubels zijn geïntegreerd. Zo ziet u er niets van aan de buitenkant en heeft u ook geen last van kabels die niet alleen in de weg kunnen liggen, maar ook niet mooi ogen.

Harmonie
En dat is nog niet alles. Er zijn ook tv meubels van dit merk die speciaal zijn afgesteld op dunne HD-televisies met geluidsinstallatie, zodat u uw eigen home cinema in uw eigen woonkamer kunt creëren. Zo lijkt het alsof de tv en tv meubel gewoon op elkaar zijn afgesteld en samensmelten voor harmonie in uw woonkamer. Er zijn uiteenlopende soorten modellen tv meubels gemaakt van verschillende soorten materialen zoals glas, hout en aluminium.

Informatie
Is uw nieuwsgierigheid ook gewekt? Neem dan eens een kijkje op www.spectral.nl of vul vrijblijvend het onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook bellen naar 0341 462200. Onze medewerkers leggen u met plezier de mogelijkheden uit en denken met u mee.