Een voordelige boxspring met kwaliteit vinden?

Ik ben een jonge man die op zoek is naar een voordelge boxspring. Het comfortabele liggen en degelijkheid is voor mij van groot belang. Ik hoef geen duur merk, gewoon een voordelige boxspring maar toch met kwaliteit! Dit zoekende ben ik een aantal bedrijven tegen gekomen en zie ik een aantal dingen waar ik u graag op wil wijzen bij het kiezen van een mooi bed!

De goedkoopste boxspring niet op maat

Wat mij is opgevallen, is dat bijna alle leveranciers adverteren met een enorm lage prijs! Je ziet dan een super mooie en voordelige boxspring en bent bij deze direct verkocht! Echter zal de prijs zelden het zelfde zijn als wat je in eerste instantie had gedacht! De prijs, die je in de folders en banners ziet, is een standaard vanaf prijs dat zelden aansluit bij je wensen. Eigenlijk moeten er altijd aanpassingen aan het model gedaan worden waardoor de prijs enorm zal toenemen. Veelal worden de prijzen enkel getoond voor één specifieke kleur, in een specifieke stof en wordt de boxspring in 140 cm breed bij 800 cm breed geleverd. Het gemiddelde bed wat iemand besteld is 160 cm breed en valt dan ook direct buiten de prijs die je oorspronkelijk had gezien. Daarnaast willen velen een andere kleur en is de stofsoort de minimale kwaliteit. Er wordt dan ook aangeraden een betere kwaliteit aan te schaffen waardoor de prijs, natuurlijk weer, om hoog gaat. Dit is een hele slimme manier om een voordelige boxspring als 'lokkertje' te gebruiken. Kortom, wilt u een boxspring op maat? Dan komen daar kosten bij!

De 'echte' voordeligste boxsprings

Nu zijn er diverse aanbieders te vinden en vertellen ze allemaal hetzelfde: Wij hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Dit is natuurlijk niet waar. Wat ik te weten gekomen ben is dat er eigenlijk geen aanbieders zijn die daadwerkelijk vanuit een eigen fabriek importeren. 90% koopt hun handel exact bij dezelfde groothandels in en kan daardoor geen andere modellen tegen een goedkopere prijs leveren. Natuurlijk zijn er de bekende merken (zoals: Auping en Eastborn)  die wel alles zelf produceren/importeren. Maar over het algemeen is dit niet het geval en betaal je hoe dan ook geld aan de tussenhandel. 

Waar ik achter gekomen ben, is dat er in Nederland nog een boxspring aanbieder is die ook een eigen fabriek heeft. Hierdoor zijn de kosten beduidend lager en kan alles, exact op maat geleverd worden tegen de scherpste prijs! De 'echte' voordeligste boxspring van Nederland vindt u bij Decor Wonen & Slapen. Een meubel gigant die heel hard groei vanwege het grote succes! Met meer dan 6 locaties verdeeld over de randstad zijn zij een aanbieder die makkelijk te bereiken is en met een breed assortiment, de voordeligste aanbieder. 

 

Voordelige boxspring op maat

 

Ben jij ook op zoek naar een voordelige boxspring die op maat gemaakt wordt? Een ontwerp naar keuze, kleuren, afmetingen, materiaalsoorten en extra opties zoals opbergruimte, elektrisch verstelbaar, een tv lift of een specifieke hoofdbord? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij Decor Wonen & Slapen!