Meubel apparatuur

Apparatuur meubelen in de klassieke vorm, zoals het TV meubel en stereoset meubel, zul je alleen nog bij ouderen tegenkomen in deze hoedanigheid. De populairste vormen om apparatuur te verwerken zijn:

  • Apparatuur -als de TV- in een wandmeubel te plaatsen
  • De TV wordt geplaatst op een modern, laag dressoir
  • De TV wordt via een beugel aan de muur bevestigd

Dit zijn de meest voorkomende vormen om de televisie een plekje in het interieur te geven.

Audio apparatuur

Audio apparatuur is steeds kleiner geworden en dat merk je; de klassieke zuil waarin de stereotoren geplaatst werd is uit het interieur verdwenen. In plaats hiervoor kan het kleine audioset in het dressoir geplaatst worden en zullen de minuscule in de hoeken van het vertrek geplaatst worden voor een optimaal geluidseffect. Tip: verwerk de speakers in het plafond; succes verzekerd!