Keukeninrichting

Een unieke keuken, dat willen we toch allemaal? Huur je een woning, dan zul je niet veel keuze hebben want de woning dient immers te zijner tijd weer in originele staat teruggebracht te worden, wat inhoudt dat een eigen keuken dan verwijderd zal moeten worden. Koopwoningeigenaren kunnen wel hun wensen volledig loslaten op het inrichten van een nieuwe keuken; zover het budget dit toelaat.

Uniek, van lowbudget tot kostbaar

Zoveel keukens, zoveel wensen. Mag je keuken wat kosten, dan kun je niet om de super geavanceerde Miele apparatuur heen. Keukenshops als Het Kookpunt in Rotterdam, bieden je alle soorten keukenapparatuur denkbaar en altijd van de betere merken. Hier slaag je voor dat unieke gasfornuis en die hippe citruspers.

Enkele supergave keukenleveranciers

  • Mandemakers.nl – Altijd modern, altijd vernieuwend voor betaalbare prijzen
  • Kvik.nl – Betaalbaar en uiterst modern. Deze Deense keukenleverancier weet wat de klant wil
  • Bruynzeelkeukens.nl – Modern, hoogwaardige kwaliteit en vernieuwend.
  • RestyleXL.nl – Keukens van oud hout uit de eigen werkplaats. Deze site móet je zien.

Low Budget?

Moet de keuken low-budget worden? Geen man overboord: IKEA levert al sinds jaar en dag keukens binnen het goedkopere segment, die óók zelf samen te stellen zijn. Jij ontwerpt je eigen keuken en met een origineel houten keukenblad zul je zien -zoals op onze themafoto is te zien- ontstaat er een heuse authentieke keuken, die in de verste verte niet meer aan IKEA doet denken. De handbeschilderde Mexicaanse wandtegels komen bij Praxis vandaan. Wie had dát gedacht… Met fantasie en een beetje smaak kun je zelf iets heel bijzonders neerzetten.