Badkamermeubels

Badkamermeubelen. Zijn we in het bezit van een ruime badkamer, dan willen we die het liefst zo modern en mooi mogelijk inrichten. Natuurlijk is het begrip ‘mooi’ voor iedereen anders.

Van IKEA tot handgemaakt

Sommigen zijn al lang tevreden met een piekfijn setje badkamermeubels van IKEA, maar anderen leggen de lat hoger en zoeken unieke meubelen om de badkamer volledig naar deze tijd te stylen. Je komt dan uit bij de betere meubelzaken, of hippe trendy shops als Loods5 of het Rotterdamse Woonstore. Mag het nóg unieker, dan bezoek je een meubelmakerij, zoals het unieke concept wat geboden wordt door de mannen van RestyleXL.

RestyleXL: Onze themafoto is bij hen afkomstig en is speciaal voor de klant op maat ontworpen en met de hand gemaakt. Dergelijk gebruik van karakteristiek hout zul je niet snel tegenkomen overigens, want het hout wordt speciaal uit Oost-Europese landen bij elkaar gezocht, met als criteria dat het hout antiek moet zijn.

De aankleding met natuursteenvloer en de goudbruine decoraties ronden deze style perfect af.

Vooruit, nog een juweeltje uit de stal van RestyleXL 

Wasbak en onderkast

Deze sublieme wasbak met onderstel is tot stand gekomen in de werkplaats van RestyleXL. Je vindt het bedrijf in Oudewater, tussen Rotterdam en Utrecht – op de site vind je info over openingstijden.